2015 A.B.D. Teknik Gezi Programı Başvuruları Başlamıştır

Çankırı Karatekin Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından her yıl düzenlenen ABD Teknik Gezi Programı 2015 dönemi başvuruları başlamıştır. Teknik Gezi kapsamında Amerika Birleşik Devletleri`nde yaklaşık iki hafta süresince ziyaret edilecek yerler arasında New York, Washington D.C., Harrisburg, Philadelphia, Bethlehem ve Atlantic City bulunmaktadır. 2015 yılı 22 Haziran – 4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan teknik gezi için son başvuru tarihi 09 Ocak 2015`tir. Başvurularınızı Uluslararası İlişkiler Ofisimize yapabilirsiniz. Teknik Gezi kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin yaklaşık masrafları gidiş-dönüş uçak bileti için 1000 ABD Doları ve diğer ücretler ( Vize Ücreti, Sigorta, Yeme-İçme ve Konaklama) içinse 1000 ABD Doları olarak öngörülmektedir. Amerikan eğitim sistemini tanımak, Amerikan tarihini ve kültürünü yerinde görmek, sosyal ve kültürel etkileşimde bulunmak amacıyla Lehigh Üniversitesi,Harrisburg ve Northampton Community College arasındaki öğrenci değişim programı kapsamında Haziran-Temmuz 2015 tarihinde ABD`ye teknik bir gezi düzenlenecektir. Üniversitemizden bir grup öğrenci iki haftalığına ABD`de bulunan anlaşmalı eğitim kurumlarını ve çevre illeri ziyaret edecek ve bölümlerine göre derslere katılacaklardır.
Başvuru: Uluslararası İlişkiler Ofisi
Başvuru Tarihleri: 08 Aralık 2014 - 09 Ocak 2015
Başvuru Formları: Form1- Form2

NOT: Başvuru dönemi sona ermiştir. Sonuçlar Şubat ayı içerisinde sitemizde yayınlanacaktır.

Duyuru Tarihi: 30.01.2015
Etiketler : A.B.D. 2015 Başvuru Form Teknik Gezi