2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ KA107 Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başladı

Çankırı Karatekin Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Erasmus+ KA107 programı kapsamında kurumlar arası anlaşmanın olduğu Alzaiem Alazahri University/Sudan, Nakhchivan State University Campus/Azerbaycan üniversitelerinde görevli olan öğretim üyeleri, Çankırı Karatekin Üniversitesinde akademik personele ve öğrencilere ders anlatımı yaptı.

Nahcivan Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Shamil Mahmudov ve ÇAKÜ Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gültekin, Erasmus+ KA107 programı kapsamında öğrencilere ve akademik personele bilgilendirme yaptı.

Alzaiem Alazahri Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Abdelhafeez Mohammed, ÇAKÜ Fen Fakültesi Seminer Salonunda öğrencilere ve akademik personele, ÇAKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ile birlikte ders verdi.

Alzaiem Alazahri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Saad Subaır, öğrencilere ve akademik personele Kimya, Biyoloji, İstatistik, Matematik ve Fizik konularında bilgilendirmede bulunurken, Alzaiem Alazahri Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Asiha Omer ise, Erasmus+ KA107 programı kapsamında Doç. Dr. Şevki Âdem’in protein saflaştırılması ve karakterizasyonu konulu dersini aldı.

Duyuru Tarihi: 08.05.2017
Etiketler :